Min Historie: Daravir Singh

  18 år

Min Historie: Daravir Singh

Velkommen til Hortens nye møteplass for studenter og næringsliv!

Har du et ønske om å lære av andres erfaringer og la deg inspirere i både jobb- og privatliv? Da er dette møteplassen for deg! Her får du de unike og ærlige historiene bak suksessene. Hvordan har disse spennende personene kommet dit de er i dag?

Horten kommune lanserer i samarbeid med Vestfold Studentsamfunn, Vestfold studentdemokrati, USN, Horten Næringsforum og Electronic Coast den nye møteplassen «Min historie». Målsettingen er at «Min historie» skal inspirere til nytenking og samhandling. Vi vil hver gang invitere en interessant person som på en åpen og ærlig måte forteller sin historie med både suksesser og fiaskoer og ikke minst «hva har jeg gjort feil og hva har jeg lært at jeg burde ha gjort annerledes som andre kan
lære av».

Daravir Singh leder den suksessrike familiebedriften Himalaya Tandori som Trip Advisor flere ganger har kåret til Vestfolds mest populære restaurant. Daravir er utdannet ingeniør og har utviklet innovative teknologiløsninger som benyttes både i restauranten og i det nyskapende automatiske take-away konseptet Himalaya Go.

Program kommer.

Meld deg på her: Trykk på meg

Horten Næringsforum stiller med gratis pizza til alle som kommer! De vil presentere seg selv etter at Daravir er ferdig.

Arrangør: Vestfold Studentsamfunn, Horten næringsforum, Electronic coastArrangørens epost: post@studentsamfunnet.no
 Aldersgrense: 18 år

Relaterte arrangementer