Min Historie: Kristin Saga

  18 år
Dette arrangementet er gjennomført.

Min Historie: Kristin Saga

Velkommen til Hortens nye møteplass for studenter og næringsliv!

Har du et ønske om å lære av andres erfaringer og la deg inspirere i både jobb- og privatliv? Da er dette møteplassen for deg! Her får du de unike og ærlige historiene bak suksessene. Hvordan har disse spennende personene kommet dit de er i dag?

Horten kommune lanserer i samarbeid med Vestfold Studentsamfunn, Vestfold studentdemokrati, USN, Horten Næringsforum og Electronic Coast den nye møteplassen «Min historie». Målsettingen er at «Min historie» skal inspirere til nytenking og samhandling. Vi vil hver gang invitere en interessant person som på en åpen og ærlig måte forteller sin historie med både suksesser og fiaskoer og ikke minst «hva har jeg gjort feil og hva har jeg lært at jeg burde ha gjort annerledes som andre kan
lære av».

Kristin Saga er regiondirektør i NHO Vestfold og Telemark. Kristin har vært ansatt i NHO siden 2010 og få kjenner Vestfold sitt næringsliv bedre en henne. Hun har også erfaring fra kultur og media, blant annet som direktør for Kulturhuset Bølgen, event manager for Vestfold Festspillene og leder av Bergen Media By.

Program kommer.

Påmeldingsfrist kommer.

Det blir servert gratis pizza, drikke kan kjøpes.

Arrangør: Vestfold Studentsamfunn, Horten næringsforum, Electronic coastArrangørens epost: post@studentsamfunnet.no
 Aldersgrense: 18 år

Relaterte arrangementer