Personvernpolicy

Hvem vi er

Ansvarlig for siden er Vestfold Studentsamfunn. Vår nettstedsadresse er: https://studentsamfunnet.no

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Informasjonskapsler

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Øvrige informasjonskapsler

NavnDomeneBaneTypeUtløper etterBeskrivelseFormål
__cf_bm.studentsamfunnet.no/First-party30 minutterDenne informasjonskapselen brukes til å skille mellom mennesker og roboter. Dette er gunstig for nettstedet for å kunne lage gyldige rapporter om bruken av nettstedet.Strengt nødvendig
_pk_id.11.9a07studentsamfunnet.no/First-party1 årDette informasjonskapselnavnet er assosiert med Piwik open source-webanalyseplattform. Den brukes til å hjelpe nettstedseiere med å spore besøkendes atferd og måle ytelse på nettstedet. Det er en mønster-type informasjonskapsel, hvor prefikset _pk_id blir fulgt av en kort serie med tall og bokstaver, som antas å være en referansekode for domenet som setter informasjonskapslen.Ytelse
_pk_ses.11.9a07studentsamfunnet.no/First-party30 minutterDette informasjonskapselnavnet er assosiert med Piwik open source-webanalyseplattform. Den brukes til å hjelpe nettstedseiere med å spore besøkendes atferd og måle ytelse på nettstedet. Det er en mønster-type informasjonskapsel, hvor prefikset _pk_ses blir fulgt av en kort serie med tall og bokstaver, som antas å være en referansekode for domenet som setter informasjonskapslen.Ytelse
NID.google.com/Third-party6 måneder og 3 dagerDenne informasjonskapselen er satt av DoubleClick (som eies av Google) for å bidra til å lage en profil av dine interesser og vise relevante annonser på andre nettsteder.Målretting
pll_languagestudentsamfunnet.no/First-party1 årFor å lagre språkinnstillinger.Funksjonalitet

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Om du ber at passordet tilbakestilles, vil din IP-adresse tas med i e-posten om tilbakestilling av passord.

Hvis du sender inn et skjema på nettsiden, vil opplysningene du skriver inn, samt IP-adressen din, lagres i vårt saksbehandlingssystem.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For brukere med kontoer på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Om du har spørsmål om personopplysninger vi har om deg, kan du kontakte oss på [email protected].