Frivillig, Studiestart

Vil du få gratis studiestart og mange nye venner?

Du kan være med å arrangere tidenes beste studiestartfestival!

by | 8. juni 2023

I opptakten til sommerferien begynner vi å ferdigstille programmet til studiestartfestivalen, og vi kan nesten ikke vente med å dele det med deg. Men for at studiestart skal bli akkurat så fantastisk som vi ønsker, er vi helt avhengig av å ha frivillige. Vestfold Studentsamfunn er en frivillig organisasjon, og alle som jobber på våre arrangementer gjør det fordi de synes det er gøy å engasjere seg. Vårt prosjekt er å bygge et godt miljø for frivillige på campus, og det kan du bli en del av.

Hva får du som frivillig?

Hvis du blir med og jobber frivillig i studiestart, får du om du jobber minst tre vakter gratis inngang hele uka, pluss mat og drikke hver gang du jobber. I tillegg får du muligheten til å knytte nye bekjentskaper, og kanskje nye vennskap? Som frivillig får du et nytt perspektiv på hvordan det er å drive et utested som studenthuset, og du får muligheten til å «kjenne på stemningen» fra andre siden av baren.

Hvor mye må du jobbe?

I studiestart blir det en skiftordning for frivillige. Du blir satt opp på tre skift à seks timer i løpet av uka, som fordeles på tidlig (16–22) og sent skift (22–04). Du må jobbe alle disse skiftene for å få billetten din gratis. Godet du får med gratis festivalbillett har en verdi av om lag 1000 kroner. Vi stiller med snacks, mat og drikke til når du vil koble av litt mellom slagene. Det lønner seg å melde seg som frivillig tidlig, det gjør det lettere for oss å ta hensyn til hvilke tidspunkter du helst vil jobbe. Hvis du ønsker å fortsette som frivillig etter studiestart, kan vi dessuten skilte med enda flere fordeler.

Vil du bli med på laget?

Om innleggsforfatteren