Nyheter

Slik rammes vi av storstreiken

Her finner du informasjon om hvordan vårt tilbud vil bli påvirket.

by | 16. april 2023

Søndag kveld meldte fagforeningene i LO og YS at de fra mandag morgen tar ut rundt 25 000 av sine medlemmer i streik, etter brudd i lønnsforhandlingene. Dette kan ramme vårt tilbud.

To av våre leverandører, Ringnes og Coca-Cola, er på listen over bedrifter som omfattes av streiken, og Ringnes har varslet stans i produksjonen. Vi har et varelager som antakeligvis vil holde i noen uker, men om streiken varer lenge kan vi bli nødt til å finne alternativer til produktene du er vant til. Mange produsenter av tilsvarende produkter til det vi har i vårt sortiment er også rammet av streiken, og vi kan derfor periodevis være helt utsolgt for enkelte produkter.

Vi vil publisere oppdateringer til dette forløpende, og takker for tålmodigheten!

Styret i Vestfold Studentsamfunn

Om innleggsforfatteren