Nettside

Vi har lansert ny nettside!

Velkommen til den nye nettsiden til Vestfold Studentsamfunn!

by | 10. februar 2023

De siste månedene har vi jobbet hardt med ny nettside for studentsamfunnet. Nettsiden vi hadde før var en midlertidig løsning som ble satt opp etter at vår gamle nettside sluttet å virke, og behovet for noe nytt var stort. Derfor er vi nå stolte over å endelig kunne presentere resultatet.

På de nye nettsidene har vi forsøkt å gjøre det enkelt å finne det du leter etter, enten det er informasjon om medlemskap, arrangementer, utleie eller varsling. Vi har fått på plass en smartere og kjappere søkeboks, så om det du leter etter ikke finnes i menyen, er det kanskje et enkelt søk unna.

Nettsiden skal fungere som en portal inn i studentsamfunnets verden. Vi skal bruke nettsiden mer og mer aktivt i vår kommunikasjon, og i fremtiden har vi planer om blant annet publisering av quizresultater utelukkende på nettsiden. Dessuten er nettsiden langt mer dynamisk enn tidligere, med mange flere muligheter for integrasjon mellom forskjellige deler av siden. Dette er gjort for å sørge for at du som bruker nettsiden får en så brukervennlig opplevelse som mulig.

Forside
Fullskjermmeny

Personvern er noe vi tar på alvor, og på den nye nettsiden vil du legge merke til at vi har implementert en dialogboks om informasjonskapsler. Denne integrerer mot en felles løsning for håndtering av informasjonskapsler, som sørger for at kravene i GDPR-personvernforordningen overholdes.

Som du også kanskje har lagt merke til, er logoen endret! Vi har hentet ut «HUSET»-teksten fra logoen for å få en logo som er mer anvendelig på digitale, men særlig mindre, flater. Fullversjonen av logoen skal fortsatt brukes der det passer, men på mindre flater mener vi det var et behov for å forenkle logoen litt.

Vi håper du blir fornøyd med den nye nettsiden vår! Hvis du ønsker å komme med tilbakemeldinger på den, ta gjerne kontakt på [email protected]. Hvis du lurer på noe annet eller trenger trenger å komme i kontakt med oss, sjekk ut kontakt oss-siden.

Vi sees!

Om innleggsforfatteren