Stand-up

Stand-up

3. mars 2023 – 4. mars 2023 19:00 – 00:00 Studenthuset Vestfold

Stand-up

Epsilon Events & Management 50 kr
  18 år
Dette arrangementet er gjennomført.

Stand-up

Vetle Velstad er tilbake med nytt show og nye komikere. Etter fjorårets suksess show på studiestarten i, så har nå SSN booket han til å turnere rundt alle USN campus. Han gjør da sin retur tilbake til Huset med en ny gjeng som er kremen Oslos standupmiljø!

Kom, le, klapp og kos deg gløgg med en rekke komikere som du kommer til å huske og humre av lenge! Etter forrige show ble Vetle kompromissløst kalt en levende legende. Han som sa dette var dritings og studerte noe maritimt, så han er da ikke noen sikker kilde til påstanden. Men gøy hadde han i det minste hatt det. Kom alle studenter og start helgen med et realt standup vorspiel!

På scenen kommer:

Vetle Velstad:

Vetle Velstad er en utvandret Sigdøling som tok sin bachelorgrad ved USN Vestfold. En utdannelse han har fått fint lite bruk for. Denne bygdegutten har en tilspisset evne til å havne i de rareste situasjoner. Det ble til slutt standupscenen som ble det mest naturlige stedet for han å oppholde seg. Han har på kort tid gjort stor suksess på de store scenene, podkaster og avisoppslag. Han gleder seg til å fortelle skrønene sine for studentene på USN.

Bortsett fra det, så liker han turer i skog og mark. Han gjør det ikke selv, men liker konseptet.

Marko Cvitanovic:

Marko Cvitanovic er en komiker fra Oslo/Sandefjord. Humoren hans er preget av helt hverdagslige ting, men også innslag av det totalt absurde!

Pernille Haaland:

Pernille Haaland er en britisk/norsk komiker og skuespiller. Hun har vært med på Latter live sesong 4 og 5, Edinburgh Fringe og turnert Europa med solo show «Resting Confused Face». “One to watch” Funny Women “Haaland is hilarious. ”★★★★ Time Out “Sheer ludicrous fun..” – The List “Roaringly funny… incredibly talented” ★★★★★ Broadway Baby “Captivating, spontaneous, surprising & delightful” ★★★★ Fringe Biscuit “Fantastic comedy.”– ★★★★ Everything Theatre “Stand-out star.” – The Public Review

Espen Abrahamsen:

Espen Abrahamsen er en relativt ny stand-up komiker som det siste året har gjort seg bemerket på ulike scener rundt om i landet. Han har blant annet fått muligheten til å varme opp for Dag Sørås. Han er også aktuell med sin nye podcast, Abrahamsen Show. Espen kan du også se i sesong 5 av Latter Live, som kommer på NRK denne våren.

Kjetil Stray Homme:

Kjetil er en jovial gladgutt fra Sørlandet, beskrevet som en slags «Thor» fra wish. Han har sans for øyeblikkets humor, og finner derfor komedie fra alle kanter.

Dørene åpner 19:00

Showet starter 20:00

 

Lokasjon: Studenthuset VestfoldLokasjon: Raveien 201, 3184 Borre Arrangør: Epsilon Events & ManagementPris: 50 kr
 Aldersgrense: 18 år

Relaterte arrangementer